PLOI TORENŢIALE, GRINDINĂ ŞI VÂNT până sâmbătă. Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torenţiale, grindină, intensificări de vânt, valabilă de joi de la ora 15:00 până sâmbătă la ora 06:00 în mai multe zone din ţară.

11884 afișări
Imaginea articolului PLOI TORENŢIALE, GRINDINĂ ŞI VÂNT până sâmbătă. Care sunt zonele afectate

PLOI TORENŢIALE, GRINDINĂ ŞI VÂNT până sâmbătă. Care sunt zonele afectate (Imagine: Publimedia)

Din după-amiaza zilei de joi, 11 iulie, până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 13 iulie, vor fi intervale  de timp  cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în vestul, nordul, centrul ţării şi la munte, apoi, pe parcursul zilei de vineri şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai ales în jumătatea estică.

Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 50 l/mp.

La Bucureşti, vremea va deveni instabilă. Cerul va prezenta înnorări şi indeosebi după-amiaza şi seara se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici