PLOI TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ până mâine seară. Avertizarea meteorologilor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torenţiale şi grindină, valabilă de miercuri de la ora 15:00 până joi la ora 23:00 valabilă în mai multe zone din ţară.

3123 afișări
Imaginea articolului PLOI TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ până mâine seară. Avertizarea meteorologilor

PLOI TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ până mâine seară. Avertizarea meteorologilor (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Din după-amiaza zilei de miercuri până în seara zilei de joi vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în jumătatea de est a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului, dar cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali.

Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 50 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici