Poliţist din Mehedinţi la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un TIR

Un poliţist din Mehedinţi a fost rănit şi transportat, luni, la Spitalul din Orşova, după ce maşina de serviciu în care se afla a fost lovită de un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

210 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Mehedinţi la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un TIR

Poliţist din Mehedinţi la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un TIR (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Arhiva Foto)

Accidentul a avut loc luni, pe Drumul Naţional 6, la intrarea în municipiul Orşova, unde maşina de Poliţie a fost lovită de un TIR.

În autospecială se aflau doi poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi, unul dintre ei fiind rănit şi transportat la Spitalul din Orşova.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, de vină pentru producerea accidentului este şoferul TIR-ului, un cetăţean bulgar în vârstă de 72 ani.

"Pe DN 6, în municipiul Orşova, un cetăţean bulgar în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autotren, nu a păstrat o distanţă regulamentară de mers faţă de vehiculul din faţa sa ce semnalizase intenţia de a vira la stânga pe strada Coramnic din municipiul Orşova şi a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt vehicul staţionat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, acesta fiind transportat la Spitalul din municipiul Orşova pentru îngrijiri medicale”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Poliţia continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici