Poliţist din Timiş, reţinut de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un poliţist din judeţul Timiş a fost reţinut, marţi, de procurorii DNA Timişoara, pentru luare de mită şi trafic de influenţă, fiind acuzat că a solicitat sume de bani promiţând că va interveni în dosare penale în care era delegat de DIICOT, transmite corespondentul MEDIAFAX.

364 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Timiş, reţinut de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Poliţist din Timiş, reţinut de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Potrivit anchetatorilor, poliţistul angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş se numeşte Adrian Sava. Agentul a fost reţinut, marţi, de procurorii DNA Timişoara pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Poliţistul ar fi solicitat sume de bani unor persoane, promiţând că va putea interveni în dosare penale în care era delegat de DIICOT.

Iniţial, Adrian Sava ar fi cerut suma de 10.000 de euro, iar apoi a primit, în două tranşe, 1.000 de euro şi 4.000 de euro.

Poliţistul urmează să fie audiat la sediul DNA Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici