Pregătiri pentru meciul România - Danemarca. FRF aduce câini-poliţişti care detectează substanţe pirotehnice

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că vor fi folosiţi câini-poliţişti care detectează substanţele pirotehnice la partida România - Danemarca de pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

2305 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru meciul România - Danemarca. FRF aduce câini-poliţişti care detectează substanţe pirotehnice

La meciul România - Danemarca vor fi folosiţi câini-poliţişti care detectează substanţe pirotehnice (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Această măsură specială, în premieră pentru desfăşurarea unui meci internaţional organizat de Federaţia Română de Fotbal, a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Naţională la meciul cu Polonia şi care au avut drept consecinţă suspendarea stadionului pentru meciurile României.

Câinii Poliţiei Române, special antrenaţi să găsească materiale pirotehnice, vor fi aduşi la porţile de intrare în Cluj Arena şi vor asista la controlul obişnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion.

O informare din partea Poliţiei anunţă că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forţelor de ordine a fost întărit.

"FRF face încă un apel către toţi suporterii Naţionalei care vor intra pe stadion să se manifeste civilizat, să nu producă violenţe şi să nu încerce să perturbe meciul cu materiale pirotehnice. Orice abatere de la normele de civilizaţie de pe stadioane se va repercuta direct asupra echipei României prin posibile suspendări ale terenului sau prin interzicerea susţinătorilor în tribune la viitoarele meciuri din campania pentru calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Ne dorim să avem echipa României la CM 2018, să o ajutăm şi din tribune să ajungă acolo!", se arată în comunicat.

Partida România - Danemarca este programată duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial 2018 din Rusia. După patru runde, tricolorii se află pe locul patru în grupa E, cu 5 puncte, iar danezii ocupă poziţia a treia, cu 6 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici