Video Premierul demis Viorica Dăncilă, la o nuntă în Maramureş. Candidata PSD, prinsă în horă la nunta lui Gabriel Zetea. Ce lideri PSD apar în imagini - VIDEO, FOTO

Mai mulţi social democraţi, printre care şi Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidenţiale, participă sâmbătă la nunta lui Gabriel Zetea, preşedinte CJ Maramureş, în localitatea Onceşti. Imagini postate pe Facebook o suprind pe Viorica Dăncilă alături de Olguţa Vasilescu şi Doina Pană.

14773 afișări

"Casa de piatra, Gabi Zetea! 🌹🌹🌹❤️🥂💐 Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, mesajul însoţind fotografia cu Viorica Dăncilă.

Premierul apare şi într-o altă postare a Anei Moldovan, dar şi într-un video de pe contul de Facebook al Doinei Pană. Imagini o surprind pe Viorica Dăncilă prinsă într-o horă.

"Nuntă mare-n Maramureş!
Casă de piatră, Gabi Zetea!
Noi ne distrăm, sper că şi voi, dragi prieteni!", a comentat Doina Pană.

800 de oameni sunt prezenţi la nunta lui Gabriel Zetea, care are loc în Onceşti, jud. Maramureş. Mirele a şi făcut publice câteva fotografii alături de aleasa inimii, Oana Nicula.

"In Casa Domnului pentru toata viata, la bine si la greu!", a scris Gabriel Zetea.

La nunta preşedintelui CJ Maramureş Gabriel Zetea participă şi Eugen Teodorovici şi Marcel Ciolacu, iar unul dintre naşii social democratului este primarul din Borşa, Maramureş, Sorin Timiş.

Atmosfera este întreţinută de Loredana Groza, Aurel Tămaş, Dinu Iancu Sălăjanu.

Taguri:
dancila,
nunta,
zetea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici