Primul detaşament românesc de poliţie militară comandat de o femeie a plecat în Afganistan

Primul detaşament românesc de poliţie militară comandat de o femeie, locotenentul Mirela Ivaşcu a plecat în această săptămână în Afganistan, unde va participa la securizarea bazei aeriene Bagram, conform unui anunţ de pe pagina de Facebook a Forţelor Terestre Române.

1983 afișări
Imaginea articolului Primul detaşament românesc de poliţie militară comandat de o femeie a plecat în Afganistan

Primul detaşament românesc de poliţie militară comandat de o femeie a plecat în Afganistan

Locotenentul Mirela Ivaşcu este la prima misiune într-un teatru de operaţii.

Detaşamentul International Military Police (IMP) face parte din batalionul 265 Poliţie Militară "Tudor Vladimirescu" şi va participa la securizarea bazei aeriene Bagram în cadrul misiunii "Resolute Support".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici