Prinţul Harry spune că problemele de sănătate ale regelui Charles ar putea reuni familia regală: "îmi voi vedea familia cât de mult voi putea"

Ducele de Sussex, prinţul Harry, a declarat că "s-a urcat în avion" cât mai rapid posibil pentru a-l vedea pe Regele Charles după ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer.

16227 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry spune că problemele de sănătate ale regelui Charles ar putea reuni familia regală: "îmi voi vedea familia cât de mult voi putea"

Într-un interviu acordat postului ABC News, prinţul Harry a declarat că a fost "recunoscător" pentru timpul petrecut cu tatăl său în timpul scurtei lor întâlniri de la Londra. De asemenea, el a fost de acord că familiile pot fi apropiate de astfel de probleme de sănătate.

Vor exista mai multe vizite în Marea Britanie, a sugerat el, spunând: "Mă voi opri şi îmi voi vedea familia cât de mult voi putea". Dar nu a vrut să se pronunţe asupra perspectivelor privind starea de sănătate a regelui, spunând că acest lucru "rămâne între mine şi el".

Vorbind despre călătoria sa pentru a-şi vedea tatăl după diagnosticul de cancer, prinţul, aflat în Canada pentru a promova Jocurile Invictus, a declarat: "Îmi iubesc familia".

"Faptul că am putut să mă urc în avion şi să mă duc să-l văd şi să petrec un moment cu el, sunt recunoscător pentru asta", a spus el.

Folosind exemplul celor care iau parte la Jocurile Invictus, el a sugerat că astfel de presiuni ar putea ajuta la apropierea familiilor. "Orice boală aduce familiile împreună", a spus el.

Harry şi-a vizitat tatăl la Londra în timpul unei călătorii care a durat doar o noapte după ce vestea diagnosticului a fost făcută publică. Soţia sa, Meghan, ducesă de Sussex, şi copiii lor, prinţul Archie şi prinţesa Lilibet, nu i s-au alăturat.

Dar nu a existat nicio întâlnire cu fratele său, Prinţul William.

În 2020, prinţul şi Meghan s-au mutat în SUA după ce au renunţat la atribuţiile regale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici