Procuroare DIICOT, martoră în dosarul Alinei Bica, a leşinat la ICCJ

O procuroare DIICOT, martoră în dosarul Alinei Bica privind favorizarea lui Adriean Videanu, a leşinat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în timp ce dădea declaraţii, dar şi-a revenit înainte de sosirea ambulanţei.

1203 afișări
Imaginea articolului Procuroare DIICOT, martoră în dosarul Alinei Bica, a leşinat la ICCJ

Procuroare DIICOT, martoră în dosarul Alinei Bica, a leşinat la ICCJ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Femeii i s-a făcut rău în timpul audierii, după aproximativ o oră în care a dat declaraţii.

Chiar înainte de incident, ea a rugat judecătorii să deschidă un geam spunându-le că-i este cald şi că se simte rău.

Atunci, jandarmul din sală s-a apropiat de ea, moment în care procuroarea a leşinat. Ea a fost aşezată imediat pe un scaun pus la dispoziţie de avocaţi şi i s-a oferit apă.

Judecătorii au oprit şedinţa şi au cerut să fie chemată o ambulanţă.

Între timp, martora şi-a revenit, anunţând la scurt timp că poate relua declaraţia.

Ea a spus că starea de leşin a survenit, cel mai probabil, pe fondul activităţilor de peste zi, a faptului că nu a mâncat nimic şi că este fumătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici