Procurorii Adrian Ţârlea şi Doru-Gabi Văcaru vor părăsi DNA de la 15 iulie, respectiv 1 septembrie

Secţia pentru procurori a CSM a admis cererile formulate de magistraţii DNA Adrian Ţârlea şi Doru-Gabi Văcaru de a îşi înceta activitatea la DNA, urmând să revina la parchetele la care au lucrat iniţial de la 15 iulie, respectiv 1 septembrie.

888 afișări
Imaginea articolului Procurorii Adrian Ţârlea şi Doru-Gabi Văcaru vor părăsi DNA de la 15 iulie, respectiv 1 septembrie

Procurorii Adrian Ţârlea şi Doru-Gabi Văcaru vor părăsi DNA de la 15 iulie, respectiv 1 septembrie

Astfel, Adrian Ţârlea va reveni la Parchetul de pe lână Tribunalul Bucureşti, iar Doru Gabi Văcaru la Pachetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Procurorii CSM au decis şi revocarea magistraţilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, la cererea Laurei Codruţa Kovesi.

Săptămâna trecută, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis cererile de încetare a activităţii, respectiv transfer de la DNA la alte parchete/instituţii pentru Alina Ştefănescu, Alina Irina Avram şi Claudiu Dumitrescu. Alina Ştefănescu ceruse încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie, urmând să revină la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, Alina Irina Avram solicitase continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu sau revenirea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), iar Claudiu Dumitrescu detaşarea la Departamentul de Luptă Antifraudă.

Totodată, solicitările de transfer înaintate de Eugen Anton, Mădălina Scarlat şi Ioan-Paul Chiş au fost respinse, întrucât, spre deosebire de ceilalţi trei, nu au cerut revenirea la parchetele de la care au fost transferaţi, ci şi detaşarea la alte unităţi. Aceştia pot reveni cu noi solicitări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici