Producătorul de jocuri Gameloft caută 250 de oameni pentru centrele din Bucureşti şi Cluj

Producătorul de jocuri pentru console şi telefoane mobile Gameloft angajează 250 de persoane pentru centrele din Bucureşti şi Cluj pe posturi precum testeri, programatori, dar şi tehnicieni sau artişti.

207 afișări
Imaginea articolului Producătorul de jocuri Gameloft caută 250 de oameni pentru centrele din Bucureşti şi Cluj

Paul Friciu, manager general al Gameloft România (Imagine: www.zf.ro)

"Am început recrutarea în martie. Căutăm şi persoane care să aibă experienţă în producţia 3D", a declarat pentru ZF Paul Friciu, manager general al Gameloft România. În principal sunt căutaţi absolvenţi ai facultăţilor de automatică şi electronică, dar şi de matematică sau arte.

Aceştia din urmă sunt recrutaţi pentru partea de design a jocurilor.

Potrivit lui Friciu, de la începutul recrutării au fost angajaţi 50 de persoane şi se mai doreşte angajarea a încă 200 în Capitală. Compania, care anul trecut a obţinut în România un profit brut de 227.112 euro la afaceri de 6,37 milioane de euro, se află în plină dezvoltare.

Citeşte mai multe despre angajările de la Gameloft pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici