Proprietarul unei companii de materiale publicitare se oferă să facă bannere gratuit pentru proteste

Un ploieştean care deţine o firmă de produs materiale publicitare se oferă să facă gratuit bannere pentru participanţii la protestele din toate judeţele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3908 afișări
Imaginea articolului Proprietarul unei companii de materiale publicitare se oferă să facă bannere gratuit pentru proteste

Proprietarul unei companii de materiale publicitare se oferă să facă bannere gratuit pentru proteste

Potrivit unui anunţ postat de Horia Goergescu pe o reţea de socializare, bărbatul face bannere gratuite pentru protestele din ţară. El spune că vrea să ajute mai mult decât prin simpla prezenţă la manifestări.

"M-am tot gândit cum aş putea ajuta cu mai mult decât prezenţa fizică în stradă şi, inspirat de cei ce oferă hrană/cazare, m-am gândit că am totuşi ceva de oferit”, a scris Horia Georgescu pe Facebook.

Acesta se oferă să printeze mesajele protestatarilor pe bannere, mash-uri pe care nu vrea niciun ban.

“Prin urmare, dacă aveţi nevoie a vă printa mesajele pe suport gen bannere / mashuri , ne oferim să le executăm gratis. Discutăm ulterior cum facem să intraţi în posesia lor, în Ploieşti şi Bucureşti ne putem întâlni personal, pentru celelalte judeţe folosim eventual curierul sau microbuzele”, a scris Horia Georgescu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici