Protest al bucătarilor în Piaţa Unirii din Cluj. Ei cer deschiderea urgentă a restaurantelor cu bucătării

Mai mulţi bucătari protestează în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Ei spun că nu mai pot supravieţui şi cer deschiderea urgentă a restaurantelor cu bucătării.

784 afișări
Imaginea articolului Protest al bucătarilor în Piaţa Unirii din Cluj. Ei cer deschiderea urgentă a restaurantelor cu bucătării

Protest al bucătarilor din Cluj: cer deschiderea urgentă a restaurantelor cu bucătării

Bucătarii, îmbrăcaţi cu veste, s-au adunat în Piaţa Unii şi au cerut redeschiderea de urgenţă a restaurantelor.

Protestatarii reclamă că că nu mai lucrează de 3 luni şi nu mai pot supravieţui aşa.

Una dintre bucătărese a declarat pentru MEDIAFAX că face această meserie de 16 ani, dar din 15 martie nu mai lucrează şi nu îşi mai poate întreţine familia, soţul ei fiind în pensie de boală. Femeia spune că situaţia e disperată şi cere redeschidrea urgentă a restaurantelor, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări.

Un alt bucătar a reclamat că Guvernul a permis deschiderea păcănelelor, dar interzice deschiderea restaurantelor şi nu înţelege de ce, pentru că este foarte grav afectată o întreagă industrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici