PROTESTELE DIN ŢARĂ: Care sunt motivele pentru care românii ies în stradă

Românii care protestează de peste o săptămână în mai multe oraşe din ţară fac parte din categorii sociale diferite şi au motive diverse de nemulţumire, de la lipsa locurilor de muncă la pensiile mici.

1113 afișări
Imaginea articolului PROTESTELE DIN ŢARĂ: Care sunt motivele pentru care românii ies în stradă

PROTESTELE DIN ŢARĂ: Care sunt motivele pentru care românii ies în stradă (Imagine: Silviana Armat/Mediafax Foto)

Sutele de persoane care se adună de peste o săptămână în numeroase oraşe din ţară sunt de toate vârstele şi aparţin unor categorii sociale diferite.

Oamenii sunt nemulţumiţi de pensiile mici, de lipsa locurilor de muncă, cer demisia Guvernului Boc, alegeri anticipate şi spun că vor politicieni care să îi trateze cu respect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici