Rafila: Ridicăm un spital nou, dedicat pacienţilor cu arsuri grave, la Târgu Mureş

  • Ridicăm un spital nou, dedicat pacienţilor cu arsuri grave, la Târgu Mureş, anunţă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.
  • Valoarea investiţiei este de 322 de milioane de lei, printr-un program comun cu Banca Mondială.
240 afișări
Imaginea articolului Rafila: Ridicăm un spital nou, dedicat pacienţilor cu arsuri grave, la Târgu Mureş

Sursa foto: Facebook/Alexandru Rafila

„Ridicăm un spital nou, dedicat pacienţilor cu arsuri grave, la Târgu Mureş. Valoarea investiţiei, de 322 de milioane de lei, printr-un program la care lucrăm împreună cu Banca Mondială”, scrie pe Facebook Alexandru Rafila.

El precizează că spitalul va avea şapte etaje, 25 de săli de operaţie, 57 de paturi ATI, cinci paturi pentru pacienţi critici şi zece paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie.

„Nu este singurul spital nou pe care îl construim la Târgu Mureş. Prin PNRR asigurăm o investiţie de peste 500 de milioane de lei pentru construcţia Centrului Chirurgical Cardiovascular la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş. Ne ţinem de cuvânt! Construim spitale noi în România”, încheie Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici