Video Reinventează-te în vremea coronavirusului! O fabrică din Sibiu s-a apucat de produs viziere: Să uităm poveştile cu ”importăm din China”

  • O fabrică din Sibiu s-a reprofilat: produce viziere de protecţie în loc de fotolii şi scaune tapiţate
  • Fabrica reprofilată poate să producă până la 4.000 de viziere de protecţie pe zi
  • Cele mai multe viziere făcute de fabrica reprofilată sunt donate medicilor şi voluntarilor
670 afișări

Reinventeaza-te, este sfatul unui manager din Sibiu. Aşa îşi salvează fabrica acum când nu se mai cere aproape nimic pe piaţă. Mai mult, ajută şi medicii care luptă cu virusul letal.

„Acum facem viziere, acum 20 de ani, 28 de ani, făceam tot ce înseamna parte de producţie de mobilier tapiţat. Fiecare dintre dumneavoastră consider că puteţi să faceţi acelaşi lucru. Să vă implicaţi, să găsiţi soluţii”, îndeamnă Adrian Herţoiu, manager.

De la fotolii rabatabile pentru săli de spectacol la viziere de protecţie este cale lungă. Firma din Sibiu şi-a recalibrate însă utilajele pentru că directorul ştie bine o lecţie ce trebuie înţeleasă şi de guvernanţi.

„Haideţi să uităm poveştile cu importăm din China, importăm din Turcia, importăm din orice altă ţară, din Germania, să uităm aceste poveşti şi să ne amintim că producţia este extraordinar de importantă.”

Firma din Sibiu care s-a reprofilat poate să producă şi 4.000 de viziere de protecţie pe zi. Are probleme însă cu materialele, care se găsesc tot mai greu. Majoritatea vizierelor sunt donate medicilor şi voluntarilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici