Restaurantele şi cafenelele din comuna Cuza Vodă din Constanţa, închise de marţi

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a decis închiderea activităţii restaurantelor, cafenelelor şi sălilor de jocuri de noroc şi interzicerea activităţilor culturale în localitatea Cuza Vodă, ca urmare a creşterii numărului de cazuri de Covid-19.

2405 afișări
Imaginea articolului Restaurantele şi cafenelele din comuna Cuza Vodă din Constanţa, închise de marţi

Restaurantele şi cafenelele din comuna Cuza Vodă din Constanţa, închise de marţi

„În urma unei analize efectuate de DSP Constanţa, care a relevat faptul că rata incidenţei cumulate a cazurilor COVID-19 în localitatea Cuza Vodă a atins indicele de 3.49, a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urma şedinţei, au fost votate în unanimitate (35 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţineri) următoarele puncte propuse de specialiştii în sănătate publică închiderea activităţii operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, închiderea activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc şi interzicerea activităţilor culturale”, anunţă Prefectura judeţului Constanţa.

Potrivit sursei citate, măsurile vor rămâne în vigoare până la constatarea unei rate a incidenţei cumulate a cazurilor COVID-19 sub pragul de 1.5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici