Video Reţinerea lui Radu Mazăre în Madagascar: Fostul primar al Constanţei era cu o tânără din Constanţa atunci când a fost prins/ Poliţia a sesizat Curtea de Apel pentru extrădare

Poliţia Română a sesizat Curtea de Apel Bucureşti cu privire la arestarea lui Radu Mazăre, în Madagascar, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Curtea de Apel analizează dacă sunt întrunite condiţiile extrădării.

4204 afișări

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Poliţia Română a sesizat Curtea de Apel Bucureşti cu privire la arestarea lui Radu Mazăre, în Madagascar.

Curtea de Apel Bucureşti analizează dacă sunt întrunite condiţiile extrădării, iar, după aceea, instanţa va informa Ministerul Justiţiei, care o să trimită către Madagascar cererea de extrădare. Ulterior, autorităţile de acolo se vor pronunţa cu privire la acestă cerere, potrivit sursei citate.

În momentul în care a fost prins, fostul primar al Constanţei era cu o tânără din Constanţa.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat oficial că fostul primar Radu Mazăre a fost capturat, miercuri, de către autorităţile din Madagascar, fiind arestat pentru o perioadă de 6 zile. Fostul edil are de executat o condamnare definitivă: judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei. Radu Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici