România - Trinidad-Tobago: Peste 200 de poliţişti asigură ordinea în zona Arenei Naţionale

Peste 200 de poliţişti asigură ordinea marţi în zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului amical de fotbal dintre reprezentantiva României şi selecţionata statului Trinidad-Tobago, care are loc de la ora 20.45.

253 afișări
Imaginea articolului România - Trinidad-Tobago: Peste 200 de poliţişti asigură ordinea în zona Arenei Naţionale

România - Trinidad-Tobago: Peste 200 de poliţişti asigură ordinea în zona Arenei Naţionale (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în apropierea stadionului şi în alte zone de interes operativ, asigurând totodată accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Echipajele de poliţie vor patrula în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înşelăciunile, acostările de persoane şi furturile.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, a precizat sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici