Video Românii vor optimism. Cer să audă din megafoanele Poliţiei “Stayin’ Alive”, nu imnul naţional care îi deprimă

  • Românii vor ca din maşinile de poliţie să nu se mai audă imnul, ci piesa “Stayin' Alive”
  • Românilor li se pare că “Deşteaptă-te, române” e prea trist şi au nevoie de o stare de bine
  • Aproape 2.000 de oameni au semnat o petiţie pentru înlocuirea imnului cu piesa celor de la Bee Gees
813 afișări

Românilor li se pare că “Deşteaptă-te, române” nu e o alegere prea inspirată în această perioadă. Imnul ar fi prea trist, iar oamenii simt nevoia unei piese care să-i binedispună. Aşa că cer ca din megafoanele maşinilor de poliţie să se audă o melodie ceva mai veselă. Au şi ales una.

Deja, două mii de oameni au semnat o petiţie prin care cer ca sâmbăta şi duminica, din maşinile de poliţie să se audă hitul din '77 al celor de la Bee Gees, Stayin’ Alive.

Au şi explicat de ce piesa li se pare o alegere mai bună.

„Când aud Imnul Naţional, îmi dau lacrimile, mă emoţionez profund, apoi mă înfurii: Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine, Viaţă-n libertate ori moarte strigă toţi. Pe când, auzind hit-ul din petiţie, îmi vine să fac altceva”, spune un român. 

„Aşa e normal, melodii cu impact pozitiv, nu <<Deşteaptă-te, române>>. Românii nici după 30 de ani nu s-au deşteptat! Nu este potrivit imnul. Vrem <<Stayin' Alive>>”, adaugă altcineva.

„Consider iniţiativa drept una corectă, către îmbunătăţirea atmosferei urbane în carantină. Melodia propusă ar ridica moralul populaţiei şi ar crea o stare de optimism.”

„Recent, domnul Vela a dat ordin să se difuzeze Imnul Naţional în fiecare sâmbătă şi dumnică, făcând situaţia mai grea pentru noi toţi. Prin urmare, pentru a salva mândria şi urechile României, propun difuzarea hitului Bee Gees din 1977, <<Stayin' Alive>> în loc de Imnul Naţional”, explică alt român. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici