Roxana Stroe, numită preşedinte interimar al Agenţiei Medicamentului. Anunţul Ministerului Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a numit-o, marţi, pe Roxana Stroe în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România, care va prelua acest post temporar, până la organizarea concursului.

456 afișări
Imaginea articolului Roxana Stroe, numită preşedinte interimar al Agenţiei Medicamentului. Anunţul Ministerului Sănătăţii

Roxana Stroe, numită preşedinte interimar al Agenţiei Medicamentului

„Roxana Stroe va exercita această funcţie cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei de preşedinte sau revocare, conform legislaţiei în vigoare. Pe perioada mandatului temporar, va avea în atribuţii realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar şi organizarea strategiei pentru desfăşurarea în mod transparent şi corect a concursurilor de preşedinte şi vicepreşedinte pentru această instituţii”, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.

Ministrul Sănătăţii i-a solicitat noului preşedinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere ale acestei instituţii să fie validată cu reputaţi specialişti din domeniu.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică şi lucrează în cadrul ANMDMR de la sfârsitul anului 2010.

În prezent ocupă functia de coordonator al Directiei Farmacovigilentă şi Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenta si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Decizia vine după ce lui Marius Daniel Şişu i-a încetat detaşarea în această poziţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici