Rusalii în Valea Prahovei: Foc de tabără, ţuică fiartă, reflexoterapie şi surprize pentru copii

Unităţile de cazare de pe Valea Prahovei au pregătit oferte speciale pentru minivacanţa de Rusalii, gradul de ocupare fiind de 80%. Ofertele includ focuri de tabără, ţuică fiartă, şedinţe gratuite de reflexoterapie şi cadouri surpriză pentru copii.

181 afișări
Imaginea articolului Rusalii în Valea Prahovei: Foc de tabără, ţuică fiartă, reflexoterapie şi surprize pentru copii

Rusalii în Valea Prahovei: Foc de tabără, ţuică fiartă, reflexoterapie şi surprize pentru copii

Gradul de ocupare este de 80% pe Valea Prahovei, iar preţurile pornesc de la 420 lei de persoană.

Potrivit Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, judeţul Prahova continuă să fie în topul preferinţelor românilor, fiind o destinaţie favorită pentru turiştii care au ales să petreacă aici această vacanţă.

“În minivacanţa de Rusalii, Prahova rămâne destinaţie de top pentru turişti. Gradul de ocupare este mare, dar locuri încă sunt disponibile, iar hotelierii s-au pregătit cu oferte speciale şi mese îmbelşugate”, a declarat preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Adrian Voican.

Astfel, la o vilă de cinci stele din Sinaia, pentru minivacanţa de Rusalii turiştii trebuie să achite 1.460 de lei camera dublă, dacă stau trei nopţi, şi 1.820 de lei, dacă stau patru nopţi. Oferta include mic dejun, Internet WiFi gratuit, acces gratuit la centrul SPA, cu hamam, saună uscată, jacuzzi exterior şi cină barbeque în 3 iunie, în grădina vilei, cu foc de tăbăra, vin fiert şi ţuică fiartă.

Pentru fiecare copil este pregătit un cadou surpriză. Pentru minicavanţa de Rusalii, vila oferă gratuitate pentru copiii de până la 9 ani

Un hotel de trei stele din Buşteni a pregătit pentru această minivacanţă o ofertă de 525 de lei locul în apartament sau 420 de lei locul în camera dublă. Pachetul cuprinde trei nopţi de cazare cu demipensiune, iar copiii cu vârstă până la 6 ani au gratuitate la cazare şi mic dejun. Pentru cei cu vârsta până la 14 ani se achită jumătate din valoarea unui pachet.

Accesul la terenul de sport, Internet sau parcare este gratuit.

La un hotel de cinci stele din Azuga, sejurul de Rusalii costă 1.600 de lei pentru două persoane, pentru trei nopţi de cazare. Turiştii au o cină special în data de 3 iunie, voucher de reducere la centrul SPA, pot participa la degustare de vinuri şi la activităţi în funpark. Cei care vor să prelungească sejurul, unitatea hotelieră a făcut un preţ special pentru fiecare noapte suplimentară: 400 de lei pe cameră. În plus, turiştii primesc şi un bilet de acces la un obiectiv turistic şi o şedinţă gratuită de reflexoterapie.

“Staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi Breaza, Campina, Poiana Campina şi Telega sunt atracţiile momentului. Pe Valea Prahovei în acest moment, gradul de ocupare este de peste 80%. Unele unităţi de cazare sunt complet ocupate, însă locuri de cazare încă există”, arată APDT Prahova.

În Câmpina şi Breaza pentru această perioadă gradul de ocupare este de peste 60%.

Şeful Centrului de Informare Turistică din Sinaia, Paul Popa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că peste 20.000 de turişti sunt aşteptaţi pe Valea Prahovei în minivacanţa de Rusalii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici