Video S-au împlinit opt ani de la moartea Mădălinei Manole. Zeci de oameni s-au strâns la mormântul artistei, unde a fost şi tatăl său: Nu mor până nu aflu adevărul | VIDEO

Zeci de oameni au venit, sâmbătă, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, la mormântul Mădălinei Manole, la opt ani de la moartea artistei. Oamenii au adus flori şi au aprins lumânări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1277 afișări

Oamenii au început să vină la mormântul Mădălinei Manole situat pe aleea principală din Cimitirul Bolovani din Ploieşti încă de la primele ore ale dimineţii. Printre primii sosiţi s-a numărat şi un fan al fetei cu părul de foc.

“Această zi are dublă semnificaţie. Este data naşterii Mădălinei Manole, cât şi ziua dispariţiei. Sunt opt ani de dor, opt ani în care, ori de câte ori am avut ocazia am adus-o în memoria publicului”, a declarat bărbatul.

Oameni simpli, care i-au ascultat şi apreciat melodiile artistei, au venit să aprindă candele sau lumânări şi au adus flori.

“Ştiu ce înseamnă să vii cu o lumânare la căpătâiul unui om care nu mai este. Este durere foarte mare”, a spus o femeie.

La mormântul Mădălinei Manole au venit şi tatăl şi fratele artistei.

“Nu mor până nu aflu adevărul”, a spus tatăl Mădălinei, Ion Manole, lansând astfel ipoteza că fiica lui nu s-a sinucis.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de ziua ei, în dimineaţa zilei de 14 iulie, în vila sa de la Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici