Se închid restaurante şi baruri din şapte localităţi din Arad, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus

  • Restaurantele şi barurile de interior din şapte localităţi din judeţului Arad se închid timp de o săptămână, din cauza numărului mare de infecţii cu noul coronavirus.
  • Este vorba de localităţile Lipova, Almaş, Cărand, Livada, Seleuş, Vinga şi Zimandu Nou.
  • Măsura intră în vigoare miercuri şi expiră pe data de 6 octombrie.
4810 afișări
Imaginea articolului Se închid restaurante  şi baruri din şapte localităţi din Arad, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus

Profimedia

Restaurantele şi barurile de interior din şapte localităţi din judeţului Arad se închid timp de o săptămână, din cauza numărului mare de infecţii cu noul coronavirus. 

Având în vedere incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localităţile judeţului Arad, unde a fost depăşit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activităţii cu publicul, pe o durată de 7 zile a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Localităţile vizate sunt următoarele: Lipova, Almaş, Cărand, Livada, Seleuş, Vinga şi Zimandu Nou.

Măsura intră în vigoare miercuri şi expiră pe data de 6 octombrie.

De asemenea, în judeţul Arad, mai multe clase au trecut la scenariul roşu, după ce copii sau cadre didactice au fost depistaţi cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici