Video Şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, de la secţia arondată localităţii de unde provine Alexandra, va fi pusă sub acuzare

Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, unde este arondată şi comuna Dobrosloveni acolo unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu, a fost pusă sub acuzare, marţi, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenţia autorităţilor în cazul Caracal, au declarat surse judiciare.

8563 afișări

Violeta Mirea nu a dorit să facă declaraţii la intrarea în sediul Secţiei de invetigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

"Nu avem nimic de declarat", a declarat avocatul Violetei Mirea, la ieşirea de la sediul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe localităţi, printre care şi comuna Dobrosloveni, unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu, a fost pusă sub acuzare pentru infracţiunea de abuz în serviciu în dosarul privind intervenţia autorităţilor în cazul Caracal.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus deja sub acuzare de către procurorii Secţiei de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenţia în cazul Alexandrei Măceşanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Tot în cursul zilei de marţi, la sediul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie urmează să se prezinte poliţiştii Vasile Marian şi Eugen Ţenea, care vor fi puşi şi ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.

Taguri:
caracal,
acuzare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici