Sensiblu are acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea a 5 farmacii

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu intenţionează să preia cinci farmacii aparţinând Eva Medical Farm SRL.

852 afișări
Imaginea articolului Sensiblu are acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea a 5 farmacii

Sensiblu are acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea a 5 farmacii

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei, Sensiblu este o companie activă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice. Sensiblu SRL face parte din Grupul Penta Investments, specializat în investiţii pe termen lung în diferite sectoare de activitate, printre care: domeniul medical, serviciile bancare, investiţiile imobiliare, industria divertismentului (pariuri sportive, eSports, jocuri), producţia şi distribuţia produselor alimentare congelate, mass-media, distribuţia de cărţi, jucării şi produse cosmetice etc.

În ceea ce priveşte domeniul produselor farmaceutice şi parafarmaceutice din România, pe segmentul de retail farmaceutic, Grupul Penta Investments operează lanţurile de farmacii Dr. Max şi Sensiblu, în timp ce pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice este prezent, în principal, prin Mediplus Exim SRL.

Cele cinci farmacii achiziţionate activează la nivelul comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice şi sunt localizate în municipiul Piteşti, judeţul Argeş.

„Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal”, a transmis Consiliul Concurenţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici