Sibiu: Un protestatar a fost lovit în cap de un ghiveci căzut de la un balcon. Bărbatul a fost transportat la spital

Unul dintre participanţii la protestul de luni seară din municipiul Sibiu are nevoie de îngrijirile medicilor, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon l-a lovit în cap, bărbatul sângerând.

418 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un protestatar a fost lovit în cap de un ghiveci căzut de la un balcon. Bărbatul a fost transportat la spital

Sibiu: Un protestatar a fost lovit în cap de un ghiveci căzut de la un balcon

Unul dintre participanţii la marşul de protest din municipiul Sibiu a fost rănit, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon de pe Bulevardul Mihai Viteazu l-a lovit în cap.

Potrivit martorilor, bărbatul, care ar fi angajat al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, a fost scos din rândurile manifestanţilor de către jandarmi, care i-au acordat primul-ajutor până la sosirea medicilor.

"Am primit o solicitare din grupul manifestanţilor şi o ambulanţă de tip B se deplasează la faţa locului. Se pare că este vorba despre un bărbat care este lovit la cap", a declarat, corespodnentului MEDIAFAX, Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, mitingul de la Sibiu, la care participă aproximativ 1.800 de persoane, continuă, manifestanţii îndreptându-se spre centrul oraşului.

Medicii i-au acordat primul-ajutor la faţa locului şi au oprit sângerarea, constatând că bărbatul are capul spart pe o porţiune de aproximativ şapte centimetri. La Unitatea de Primiri Urgenţe medicii îi vor sutura rana, urmând să decidă dacă bărbatul poate pleca sau nu acasă.

Potrivit martorilor, ghiveciul cu flori a căzut de la etajul al patrulea sau al cincilea al unui bloc cu nouă etaje de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici