VIDEO Sinaia: Trei persoane rănite după ce au căzut cu maşina 20 de metri într-o râpă, în drum spre Cota 1400 / Drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis. Zeci de maşini au fost avariate

Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a derapat, pe drumul spre Cota 1400 din Sinaia, şi a aluneca 20 de metri într-o râpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3197 afișări
Imaginea articolului VIDEO Sinaia: Trei persoane rănite după ce au căzut cu maşina 20 de metri într-o râpă, în drum spre Cota 1400 / Drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis. Zeci de maşini au fost avariate

Sinaia: Trei persoane rănite după ce au căzut cu maşina 20 de metri într-o râpă, în drum spre Cota 1400

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sinaia, Drumul spre Cota 1400 a fost închis oficial, în jurul orei 16.00, fiind impracticabil din cauza zăpezii.

“Noi avem indicatoare rutiere montate, la intarea pe Drumul Cotei, că este drum înzăpezit şi este nevoie de lanţuri. Cine a urcat, a urcat pe propriu risc. De altfel, noi am solicitat aviz de la Poliţia Rutieră de pe 19 noiembrie şi a venit, verbal, abia azi ( vineri n.r.)”, a declarat Marian Panait, administratorul oraşului Sinaia

Potrivit sursei citate, zeci de autoturisme au urcat vineri la Cota 1400, iar şoferii au parcat autoturismele pe marginea drumului, pe ambele sensuri. Când au vrut să coboare spre staţiune, şoferii au pierdut, din cauza zăpezii, controlul volanului. Maşinile au derapat şi au avariat mai multe autoturismele parcate.

“Avem raportate 2 tamponări, dar sunt şi altele în desfăşurare. Şoferii au derapat şi au lovit maşinile parcate pe stânga şi pe dreapta. Avem un agent de la Poliţia Locală care nu mai lasă pe nimeni să urce, având în vedere că drumul a fost închis”, a precizat Marian Panait.

“Din cauza zăpezii depusă pe carosabil, drumul a fost oficial închis”, a declarat şi Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sinaia în zonă sunt două utilaje care încearcă să scoată maşinile rămase blocate şi care împrăştie materiale antiderapante.


 

Ştire iniţială

Potrivit Poliţiei Prahova, la Sinaia, pe drumul spre Cota 1400, pe sensul de coborare, un autoturism a derapat şi a părăsit partea carosabilă, alunecând în râpă

"Autoturismul a derapat şi a alunecat în râpă, însă nu s-a răsturnat. Erau trei persoane în masină, toate trei au ieşit singure şi au urcat până la drum", a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Potrivit sursei citate, cei trei, un bărbat de 47 de ani, o femeie de 44 de ani şi un tânăr de 20 de ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

"Drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 este blocat pe sensul de urcare, fiind acoperit de zăpadă. Cei care vor să coboare sunt ajutaţi de politişti ca să ajungă în siguranţă", a adaugat Raluca Brezeanu.

La Sinaia, la ora transmiterii acestei ştiri, ninge abundent şi bate vântul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici