Video Trenul Regal a încheiat călătoria simbolică de 1 Decembrie la Sibiu, în faţa a 1000 de oameni - GALERIE FOTO, VIDEO

Trenul regal le-a adus pe Alteţele Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu, joi, la Sibiu, aceasta fiind prima vizită a familiei în oraş, reprezentanţii Casei Regale a României fiind primiţi de aproximativ 1000 de oameni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

887 afișări

Aproximativ 1.000 de oameni au venit în Gara din Sibiu pentru a-i vedea pe Principesa Moştenitoare Margareta şi pe Principele Radu, aceştia fiind însoţiţi de Principesa Maria şi invitaţii de onoare ai Custodelui Coroanei, Majestăţile Lor Regele Simeon al II-lea şi Regina Margarita ai bulgarilor, precum şi Alteţa Sa Regală Principele Lorenz al Belgiei.

Trenul a ajuns în gara din Sibiu la ora 16.35, iar atunci când a coborât Principesa Margareta, oamenii au început să strige “Regele Mihai! Regele Mihai” şi le-au urat reprezentanilor Familiei Regale „La mulţi ani”.

Principesa Margareta, Principele Radu şi oaspeţii lor au fost întâmpinaţi de un cuplu de tineri îmbrăcaţi în haine tradiţionale, care le-au oferit pâine cu sare.

Custodelele Casei Regale a fost întâmpinat şi de prefectul Sibiului, Cristian Roman, de primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marcel Luca, dar şi de alţi reprezentanţi ai administraţiei locale.

Familia Regală a rămas în Gara din Sibiu aproximativ 10 minute, apoi a plecat cu maşini oficiale spre o vizită privată, urmînd ca la ora 19 să participe la un concert simfonic organizat de Filarmonica de Stat din Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Gării din Sibiu, este pentru prima dată când familia regală vine în Sibiu, cu toate că trenul regal a mai fost în această gară anterior.

Trenul a pornit într-o călătorie simbolică, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, pe ruta Buşteni-Predeal-Braşov-Codlea-Făgăraş-Avrig-Sibiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici