SOLIDARITATE  Video Sirene pornite în semn de respect pentru cadrele medicale din Buzău

Mai mulţi militari, poliţişti şi jandarmi s-au strâns, vineri, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde au pornit sirenele de la autospeciale şi au ridicat mâna la tâmplă, dând onorul, în semn de respect faţă de personalul medical.

163 afișări

Militarii, jandarmii şi poliţiştii s-au strâns vineri, la ora 11:45, pe Bulevardul Stadionului din Buzău, în faţa Spitalului Judeţean de Urgentă din oraş.

Aici, forţele de ordine au pornit sirenele autospecialelor. În plus, în semn de respect, forţele MAI şi MApN au dat onorul, ridicând mâna la tâmplă, în semn de respect pentru medici sau asistente.

Gestul forţelor de ordine a impresionat cadrele medicale care au ieşit în faţa spitalului şi au aplaudat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici