Situaţia actualizată a drumurilor. Traficul rutier a fost reluat pe A2 (Bucureşti – Constanţa) şi A4 (Constanţa – Ovidiu) şi pe tronsonul de autostradă A4 Ovidiu – Agigea

Autostrada A2 (Bucureşti – Constanţa), precum şi Autostrada A4 (Constanţa – Ovidiu) au fost redeschise în dimineaţa zilei de luni, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor (MT).

2021 afișări
Imaginea articolului Situaţia actualizată a drumurilor. Traficul rutier a fost reluat pe A2 (Bucureşti – Constanţa) şi A4 (Constanţa – Ovidiu) şi pe tronsonul de autostradă A4 Ovidiu – Agigea

Situaţia actualizată a drumurilor/ A4, A2 (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa) şi mai multe drumuri naţionale, în continuare închise/ Circulaţia trenurilor, afectată de vreme

Update 13:40 Traficul rutier a fost reluat, pe A4 Ovidiu - Agigea. Se circulă în condiţii de iarnă.

Update 13:26 Din cauza zăpezii şi a viscolului, rămâne închisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Update 12:00 Autostrada A2 (Bucureşti – Constanţa), precum şi Autostrada A4 (Constanţa – Ovidiu) au fost redeschise în dimineaţa zilei de luni

„Pe aceste drumuri, operaţiunile de deszăpezire au fost finalizate, iar tratamentele cu materiale antiderapante la partea carosabilă au fost administrate. Pe aceste drumuri, traficul se desfăşoară controlat, în coloană, sub supravegherea Poliţiei Rutiere”, precizează MT.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanţii la trafic că a fost deschisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22C, Cernavodă – Basarabi, km 0+000 – km42+400 şi DN 3, Basarabi – Constanţa, km 244+000 – km261+200.

De asemenea, începând cu ora 11:00, pe DN 3, între localităţile Ostrov şi Basarabi, km 128+800 – km242+800, este permisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, transmite CNAIR.

Update 11:00 Din cauza zăpezii şi a viscolului, rămâne închisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea

Pe DN 3 Ostrov – Murfatlar, circulaţia a fost reluată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gară – Constanţa al autostrăzii Soarelui. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se desfăşură sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Update 09:45 Traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gară - Constanţa al Autostrăzii Soarelui.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, luni, că traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gară - Constanţa al autostrăzii Soarelui.

"Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră", se spune în comunicatul Centrului.

"Le recomandăm participanţilor la trafic, ca înaintea plecării în călătorie, să se intereseze în privinţa stării traseului ales, precum şi despre condiţiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitată. În acest scop poate fi apelat numărul de telefon al Comandamentului Central de Iarnă: 021/9360", se mai arată în document.

Update ora 07:30 Două tronsoane de autostradă, A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa), şi A4 Ovidiu - Agigea şi DN 3 Ostrov - Basarabi sunt închise, luni, din cauza zăpezii şi a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, în judeţul Constanţa, pe DN 3 Basarabi - Constanţa şi DN 22C Cernavodă - Basarabi se înregistrează restricţie de tonaj.

În plus, circulaţia trenurilor continuă să fie afectată de vreme. Trenurile circulă cu viteză redusă din cauza gerului. Informaţii despre mersul trenurilor se pot obţine pe www.cfr.ro.

Update ora 7:00 Traficul rutier a fost reluat pe  DN 15D Piatra-Neamţ – Roman(judeţul Neamţ) începând cu ora 06.30. 

Trei segmente de drumuri naţionale sunt închise: în judeţul Constanţa DN 3 Ostrov - Murfatlar; DN 3C; în judeţul Tulcea, DN 22D Horia - Atmagea - intersecţie cu DN22A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici