Şoferul din Timiş în maşina căruia s-au găsit trupurile a doi tineri carbonizate consumase marijuana

Şoferul maşinii implicate în accidentul produs, duminică seara, pe un drum din judeţul Timiş, care a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit doi pomi şi apoi a luat foc, doi tineri fiind găsiţi carbonizaţi pe bancheta din spate, consumase marijuana.

195 afișări
Imaginea articolului Şoferul din Timiş în maşina căruia s-au găsit trupurile a doi tineri carbonizate consumase marijuana

Şoferul din Timiş în maşina căruia s-au găsit trupurile a doi tineri carbonizate consumase marijuana (Imagine: Tibi Bologh/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, şoferul maşinii, Dan Ioan Tudor, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind urmărit penal pentru ucidere din culpă prin care s-a cauzat moartea a două persoane, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive şi părăsirea locului accidentului.

După producerea accidentului, Dan Ioan Tudor a părăsit locul faptei şi a fost identificat de Poliţie după aproximativ două ore.

Rezultatul examenului toxicologic preliminar a ieşit pozitiv pentru marijuana, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Tânărul a provocat, duminică seara, un grav accident de circulaţie, pe drumul care leagă Timişoara de Lipova. În timp ce conducerea maşina dinspre localitatea Maşloc spre localitatea Fibiş, din judeţul Timiş, Dan Ioan Tudor a intrat în depăşirea unui autoturism, iar după o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un şanţ, a lovit o bancă, maşina fiind proiectată apoi în doi copaci.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, arzând în proporţie de 80%. Prietena şoferului, o tânără de 16 ani, aflată pe locul din dreapta, a fost rănită uşor, iar o fată de 16 ani şi un băiat de 19 ani, aflaţi pe bancheta din spate, nu au mai putut ieşi din maşină, fiind găsiţi carbonizaţi de către pompieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici