Sorin Grindeanu explică de ce l-a întâmpinat pe omologul georgian la aeroport

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că l-a întâmpinat pe omologul său georgian la Aeroportul Otopeni din cauza protestului taximetriştilor, după ce Primăria Bucureşti a dat autorizaţie pentru miting în faţa Palatului Victoria.

1324 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu explică de ce l-a întâmpinat pe omologul georgian la aeroport

Sorin Grindeanu explică de ce l-a întâmpinat pe omologul georgian la aeroport (Imagine: Valentina Sarosi/ Mediafax Arhiva Foto)

"În mod normal, primirea trebuia să fie în faţă, în curtea de la Guvern. Sigur că eu respect dreptul fiecăruia de a protesta. Aşa cum ştiţi, ieri a fost un protest al taximetriştilor, pe diverse teme, unele care nu au legătură cu Guvernul, dar având în vedere că vorbeam de o primire oficială, lucruri care ţin de protocol de stat între cele două ţări şi care au fost convenite, am considerat necesar să mut această ceremonie la aeroport, Primăria Municipiului Bucureşti dând autorizaţie în acea perioadă exact în faţa Guvernului. Vreau să le mulţumesc celor care s-au implicat să se mute toată această ceremonie", a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Premierul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, a vizitat, miercuri, România, el fiind întâmpinat de Sorin Grindeanu la Aeroportul Henri Coandă. Vizita a fost ocazionată de aniversarea a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale.

Premierul Sorin Grindeanu a recunoscut că a fost luat prin surprindere de protestul taximetriştilor.

Circa 600 de taximetrişti au protestat în faţa Palatului Victoria, cerând Executivului să rezolve problema pirateriei din domeniu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici