Stănculescu a fost internat până în 5 august, i s-a recomandat să nu facă efort

Comandantul Spitalului Militar, Ioan Sârbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Victor Athanasie Stănculescu a fost internat în perioada 23 iulie- 5 august, timp în care a făcut edem pulmonar şi a ajuns la ATI, după externare medicii recomandându-i să nu facă efort fizic "maxim şi prelungit".

13 afișări
Imaginea articolului Stănculescu a fost internat până în 5 august, i s-a recomandat să nu facă efort

Stănculescu a fost internat până în 5 august, i s-a recomandat să nu facă efort (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Generalul Ioan Sârbu a mai spus că Stănculescu s-a internat pentru că nu se simţea bine, avea dureri în piept şi respira greu, iar în perioada spitalizării a suferit un edem pulmonar şi a fost mutat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

"În urma consultului pluridisciplinar s-a stabilit că starea lui Victor Athanasie Stănculescu s-a ameliorat şi a fost externat", a mai spus Sârbu.

Şeful Spitalului Clinic de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" din Capitală a adăugat că Stănculescu are un trecut medical încărcat, care nu poate fi ignorat, iar medicii i-au recomandat tratamentul medicamentos pentru bolile de care suferă şi l-au sfătuit să nu facă efort fizic "maxim şi prelungit".

Fostul general Victor Athanasie Stănculescu, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul revoluţiei de la Timişoara şi eliberat, în luna mai, din motive medicale, a fost filmat, marţi seară, în timp ce se afla într-un cazinou din Capitală, relatează HotNews.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici