Subofiţerul Gabriel Atodiresei, care s-a sinucis după ce şi-a omorât superiorul, a fost înhumat

Peste o sută de persoane au asistat, duminică, la înhumarea subofiţerului Gabriel Atodiresei, care s-a sinucis, joi, după ce a fost suspectat că l-a omorât pe comandantul pazei Detaşamentului din Dorohoi al ISU Botoşani, Adrian Ciobanu, şi a fugit din unitate cu 13 pistoale şi 240 de cartuşe.

97 afișări
Imaginea articolului Subofiţerul Gabriel Atodiresei, care s-a sinucis după ce şi-a omorât superiorul, a fost înhumat

Subofiţerul Gabriel Atodiresei, care s-a sinucis după ce şi-a omorât superiorul, a fost înhumat

Peste o sută de persoane au luat parte, la Dorohoi, la slujba specială, iar apoi l-au condus spre cimitir pe subofiţerul Atodiresei.

Acesta a fost înhumat în uniformă militară, însă nu a beneficiat de onorurile militare care se fac la înmormântarea unui militar.

Ofiţerul care a fost omorât de Atodiresei, Adrian Ciobanu, va fi înmormântat luni, cu onoruri militare.

Ciobanu avea 26 de ani şi urma să se căsătorească în 25 iulie.

Părinţii ofiţerului, care lucrează în Italia, au ajuns sâmbătă seară în Dorohoi.

Subofiţerul Robert Gabriel Atodiresei, care lucra la ISU Botoşani din septembrie 2007, era suspectat că, joi dimineaţă, în jurul orei 5.00, l-a ucis pe comandantul pazei, apoi a fugit cu 12 pistoale de calibru 7,65 milimetri, model 1974, un pistol de exerciţiu, de acelaşi model şi 240 de cartuşe de calibru 7,65, sustrase din unitate.

Surse oficiale au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că, după ce s-a bătut cu Adrian Ciobanu şi apoi acesta a murit, Robert Gabriel Atodiresei a pus într-o geantă cele 13 arme şi 240 de cartuşe, după care a chemat un taxi cu care a mers în zona unei case de cultură din Dorohoi, unde a ascuns armele şi muniţia.

Ulterior, Atodiresei s-a dus în pădurea Gorovei, de unde i-a trimis un SMS fratelui său, care deja era audiat de poliţişti, după care s-a împuşcat în cap cu două pistoale, potrivit necropsiei făcute în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici