Surpriza vieţii pentru o fetiţă care a împlinit 6 ani. Jandarmii i-au adus un tort la uşa apartamentului

  • O fetiţă din oraşul Galaţi a avut parte de o mare surpriză chiar de ziua ei: a primit un tort de la jandarmi
  • Jandarmii i-au dus cadoul la uşa apartamentului chiar în ziua în care ea a împlinit 6 ani
  • Fata a rămas fără glas şi de abia a reuşit să le mulţumească jandarmilor pentru surpriza făcută
510 afișări
Imaginea articolului Surpriza vieţii pentru o fetiţă care a împlinit 6 ani. Jandarmii i-au adus un tort la uşa apartamentului

Surpriza vieţii pentru o fetiţă care a împlinit 6 ani. Jandarmii i-au adus un tort la uşa apartamentului

Reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au povestit că au făcut această surpriză deoarece au auzit că fata îi iubeşte pe jandarmi. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât miercuri este chiar ziua fetei.

„Zilele trecute primeam la sediul Jandarmeriei un mesaj de la un părinte care ne spunea că fetiţa lui iubeşte foarte mult jandarmii. Astăzi fiind ziua ei, ne-am gândit să-i facem o surpriză”, a spus Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Jandarmii au comandat un tort şi echipaţi corespunzător au mers la uşa apartamentului în care locuieşte copilul.

„Ana Maria, ţi-ai exprimat dorinţa să ne cunoşti. Noi ne-am gândit să-ţi facem o surpriză de ziua ta şi ţi-am adus un tort”, i-au spus jandarmii fetiţei care a deschis uşa.

Fetiţa a fost surprinsă de vizita jandarmilor şi aproape a rămas fără voce. Ea a ascultat în timp ce i s-a cântat la mulţi ani, a suflat în lumânarea de pe tort şi le-a mulţumit jandarmilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici