Tinerii reţinuţi pentru furtul bancomatului din Spitalul Panduri, arestaţi

Cele patru persoane reţinute, pentru furtul din noaptea de vineri spre sâmbătă a bancomatului de la Spitalul Panduri, au fost arestate preventiv de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

28 afișări
Imaginea articolului Tinerii reţinuţi pentru furtul bancomatului din Spitalul Panduri, arestaţi

Cele patru persoane care au furat bancomatul din Spitalul Panduri, arestate

Purtătorul de cuvânt al Poliţie Capitalei, Christian Ciocan, declara că valoarea banilor din bancomatul furat de tineri este de 360.000 de lei şi că aceştia au recunoscut că furau "doar pentru a avea şi mai mulţi bani", în condiţiile în care aveau bani şi maşini de lux.

Potrivit lui Christian Ciocan, cei patru au vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, iar conducătorul grupării are 19 ani.

În cursul zilei de duminică, anchetatorii au audiat alte două persoane care au legătură cu acest caz.

Sâmbătă dimineaţa, un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri din Bucureşti, de către cinci persoane mascate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici