Ţiriac Jr., achitat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"

Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat, luni, pe Ion Alexandru Ţiriac în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", acesta fiind găsit nevinovat în legătură cu acuzaţiile de consum, trafic, deţinere şi oferire de droguri altor persoane.

190 afișări
Imaginea articolului Ţiriac Jr., achitat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"

Ţiriac Jr., achitat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri" (Imagine: Mediafax Foto)

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a respins, luni, atât apelul procurorilor la decizia de achitare, cât şi pe cel al lui Ion Alexandru Ţiriac. Totodată, instanţa l-a obligat pe Ţiriac la plata a 200 de lei cheltuieli judiciare.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procesul "Cocaina pentru VIP-uri" s-a aflat în faza de rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit unei decizii a Instanţei Supreme de la finalul lunii mai 2008.

Înalta Curte de casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dispus ca dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", în care este cercetat Ion Alexandru Ţiriac, să fie rejudecat de Curtea de Apel Bucureşti, care îl achitase pe fiul omului de afaceri Ion Ţiriac de toate acuzaţiile, în februarie 2008.

Instanţa supremă a admis recursul Parchetul Curţii de Apel Bucureşti împotriva deciziei prin care Ion Alexandru Ţiriac a fost achitat de acuzaţiile de consum de droguri, trafic, deţinere şi oferire altor persoane, în luna februarie a anului trecut.

De altfel, prima instanţă care a judecat acest dosar, Tribunal Bucureşti, hotărâse, în 18 octombrie 2007, achitarea lui Ion Alexandru Ţiriac pentru toate faptele de care era acuzat.

Citeşte şi:

Ţiriac jr., audiat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici