Video Tot mai mulţi oameni se mută de la oraş la ţară în această perioadă. Povestea lui DJ Reck

  • DJ Reck are o experienţă de peste 12 ani, dar acum e afectat şi el de criză
  • De când a început criza, DJ Reck s-a mutat din Bucureşti, într-o comună din Prahova
  • DJ Reck simte că are mai multă inspiraţie de când s-a mutat la ţară
8976 afișări

El e Reck... dj şi producător muzical de aproape 12 ani. Pe lângă evenimentele la care participă, are şi un studio de înregistrări în Bucureşti. Şi pe el l-a lovit criza, însă a găsit soluţia perfectă, care l-a ajutat să treacă mai uşor peste această perioadă.

Cluburile sunt închise, după cum ştim cu toţii, nici la studio nu mai era prea multă activitate, aşa că mi-am luat strictul necesar şi am venit la casa părinţilor pentru a lucra la proiectele personale.

De când s-a retras la ţară, într-o comună din Prahova, parcă are mai multă inspiraţie.

Nu ştiu, că o fi de la aerul de ţară, aerul proaspăt, ciripitul păsărelelor sau pur şi simplu pentru că am avut mai mult timp la dispoziţie.  Ideea este că ne prinde bine 

 

 

 

 

 

......................................

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici