Video Trafic oprit în zona barajului Siriu din judeţul Buzău din cauza unor căderi de pietre/ În zonă plouă torenţial | FOTO, VIDEO

Traficul rutier este oprit, marţi, pe DN 10, în zona barajului Siriu din judeţul Buzău, unde au fost semnalate căderi de pietre pe şosea, angajaţii de la Drumuri Naţionale intervenind pentru curăţarea carosabilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1003 afișări

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, a precizat că traficul este oprit pe DN 10 în amonte de Barajul Siriu, unde se semnalează căderi de pietre pe carosabil.

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Buzău intervin cu utilaje pentru curăţarea carosabilului.

„Conform celor de la Drumuri Naţionale, sunt mai multe puncte unde se semnalează probleme, pe un tronson de aproximativ 3 kilometri”, a adăugat Cozma.

În zonă plouă torenţial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici