Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii dense pe autostrăzile A2 şi A4

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, luni dimineaţă, din cauza ceţii dense, pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 144 şi 212, şi A4 Ovidiu –Agigea.

165 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii dense pe autostrăzile A2 şi A4

Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii dense pe autostrăzile A2 şi A4

Potrivit Centrului Infotrafic, pe A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 144 şi 212, şi pe A4 Ovidiu –Agigea, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 50 şi 100 de metri.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici