Trei persoane în stare gravă, după ce un camion intrat în balans s-a răsturnat peste o maşină, în Braşov/ Una dintre victime a murit

Trei persoane sunt în stare gravă, după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans şi s-a răsturnat peste o maşină, pe DN13, între localităţile Rupea şi Fişer, în judeţul Braşov.

5051 afișări
Imaginea articolului Trei persoane în stare gravă, după ce un camion intrat în balans s-a răsturnat peste o maşină, în Braşov/ Una dintre victime a murit

Trei persoane în stare gravă, după ce un camion intrat în balans s-a răsturnat peste o maşină, în Braşov

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), din primele informaţii, două persoane sunt încarcerate, iar alta este inconştientă, în stop cardio-respirator în urma accidentului dintre Rupea şi Fişer, judeţul Braşov, unde un camion încărcat cu ovine s-a răsturnat peste o maşină.

„Două persoane sunt încarcerate, iar o altă persoană inconştientă, în stop cardio-respirator. Având în vedere distanţele faţă de primele subunităţi de pompieri, au fost alertate o descarcarare şi o ambulanţă SMURD de la ISU Mureş, două echipaje de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă de la ISU Braşov şi 3 echipaje SAJ”, arată IGSU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul s-a produs după ce un autocamion a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat peste un autoturism.

Traficul rutier la această oră se desfăşoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, potrivit Infotrafic.

Una dintre victimele accidentului a murit

Una dintre victimele accidentului petrecut sâmbătă seara, pe DN13, între localităţile Rupea şi Fişer, din judeţul Braşov, a murit, alte două persoane fiind transportate la spital.

„La accidentul de la Rupea, o victimă a fost declarată decedată, una este conştientă, are traumatism abdominal şi de coloană cervicală. A mai fost asistată o femeie ce ar fi ieşit singură din maşină, conştientă, aceasta prezintă escoriaţii”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici