Trei tone de carne au fost confiscate după un control în depozitul Antrefrig din Capitală

Trei tone de carne au fost confiscate, miercuri, în urma unui control făcut în depozitul Antrefrig din Capitală, de către poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor.

233 afișări
Imaginea articolului Trei tone de carne au fost confiscate după un control în depozitul Antrefrig din Capitală

Trei tone de carne au fost confiscate după un control în depozitul Antrefrig din Capitală (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Acţiunea i-a vizat pe comercianţii de carne din depozitul Antrefrig şi pe clienţii care se aprovizionează de la centrele comerciale Continent Marine şi Piaţa de Gros, la verificări participând peste o sută de poliţişti.

Potrivit unor surse din Poliţie, în urma verficărilor de la Antrefrig au fost confiscate trei tone de carne, au fost întocmite două dosare penale pentru evaziune fiscală şi a fost dată o amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei.

"Activităţile fac parte din acţiunea naţională declanşată de Poliţia Română, la data de 18 noiembrie a.c., pentru prevenirea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, legume, fructe şi obiecte ornamentale. În paralel, se acţionează şi pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul panificaţiei", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Poliţiştii au verificat dacă sunt respectate prevederile privind plata TVA intracomunitară, precum şi dacă documentele sunt întocmite corect cu privire la preţul, tipul şi cantitatea mărfurilor transportate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici