Video Trei turişti pasionaţi de off-road, care au rămas blocaţi cu maşina pe munte, salvaţi de jandarmi

Trei turişti care au rămas blocaţi cu autoturismul, duminică, în Munţii Baiului, au fost salvaţi de jandarmii montani din Prahova, intervenţia fiind una dificilă, din cauza zăpezii şi drumului greu accesibil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1517 afișări

Potrivit Jandarmeriei Prahova, jandarmii montani au fost solicitaţi prin 112, să intervină în Munţii Baiului, după ce trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, nu am mai putut înainta cu maşina pe drumul Transbaiul, din munţii Baiului.

„Doi bărbaţi şi o tânără, din Bucureşti, pasionaţi de off-road, au rămas blocaţi cu autoturismul pe drumul Transbaiul, între Valea Cârlanilor şi Piscul Câinelui, drum care face legătura între Comarnic şi Buşteni. Intervenţia a fost una foarte dificilă, din cauza drumului greu accesibil cu zapadă, noroios şi cu făgaşuri adânci dar şi din cauza lipsei semnalului gsm pentru localizare şi legatură”, arată, duminică seara,Jandarmeria Prahova.

Intervenţia jandarmilor a durat aproximativ trei ore, cele trei persoane fiind duse în siguranţă în Comarnic.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să evite folosirea drumurilor de altitudine, iar în cazul în care o fac, să fie bine echipaţi şi să plece la drum cu autoturismul dotat corespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici