Tudorel Toader a publicat pe Facebook poze de la nunta fiului său | FOTO

Tudorel Toader a postat, duminică dimineaţă, două fotografii de la nunta fiului său, transmiţându-le mirilor tradiţionala urare "Casă de piatră". Ministrul Justiţiei a anunţat, când a prezentat cererea de revocare a procurorului general, că şi-a întrerupt concediul pentru asta.

1618 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader a publicat pe Facebook poze de la nunta fiului său  | FOTO

Tudorel Toader a publicat pe Facebook poze de la nunta fiului său | FOTO

Tudorel Toader a postat, duminică dimineaţă, două fotografii de la nunta fiului său Alexandru. Ministrul Justiţiei a ataşat pozelor şi un mesaj: "Pentru Ionuţ Alexandru şi Bianca. Tradiţionala urare - Casă de piatră !".

Cei doi au fost cununaţi civil la începutul lunii septembrie de către Mihai Chirică, primarul Iaşului.

Miercuri, când ministrul Justiţiei a anunţat că declanşează procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, acesta a precizat că îşi întrerupe concediul pentru a face asta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici