Tudorel Toader: Luni voi posta raportul de activitate după doi ani la Ministerul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, printr-un mesaj postat sâmbătă seară pe Facebook, că luni va posta raportul de activitate după doi ani de mandat la Ministerul Justiţiei (23 februarie 2017-23 februarie 2019).

386 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader: Luni voi posta raportul de activitate după doi ani la Ministerul Justiţiei

Tudorel Toader: Luni voi posta raportul de activitate după doi ani la Ministerul Justiţiei

„23.02.2017 - 23.02.2019 - Luni voi posta Raportul de activitate, dupa doi ani la MJ!”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Tudorel Toader şi-a început mandatul de ministru al Justiţiei în Guvernul Grindeanu, în februarie 2017. Însă în iunie 2017, şi-a înaintat demisia din funcţie, în semn de solidaritate cu majoritatea membrilor cabinetului. Ulterior, Guvernul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură.

Tot în luna iunie 2017, Toader a fost învestit în funcţia de ministru al Justiţiei în Guvernul Tudose.

De-a lungul activităţii sale ca ministru, Tudorel Toader a avut roluri importante în modificările din justiţie din ultimii doi ani: pachetul de legi ale justiţiei, demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA, declanşarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, înfiinţarea Secţiei de anchetare a magistraţilor, modificarea codurilor penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici