Un bărbat a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etaj şi a fost prins în sârmele pentru rufe

Un bărbat a scăpat nevătămat după ce a căzut, vineri, de la etajul patru al unui bloc, dar a rămas agăţat în sârmele pentru rufe de la primul etaj, unde a rămas câteva ore. Bărbatul încerca să intre în casă pe geam pentru că şi-ar fi pierdut cheile.

926 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etaj şi a fost prins în sârmele pentru rufe

Un bărbat a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etaj şi a fost prins în sârmele pentru rufe

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă la un bloc de locuinţe din municipiu, unde un bărbat era suspendat pe sârmele pentru rufe de la primul etaj.

”Am intervenit cu o scară. Un salvator a urcat până la nivelul etajului unu, unde se afla persoana, şi a ajutat-o să coboare (…) Nu cunoaştem motivul pentru care se afla acolo”, au spus sursele citate.

Bărbatul era conştient şi nevătămat, fiind predat echipajului de ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la spital, dar a putut părăsi unitatea sanitară după aproximativ o oră.

El a povestit că ar fi căzut de la etajul patru, după ce ar fi încercat să intre în casă pe geam, pentru că şi-ar fi pierdut cheile. Bărbatul a rămas agăţat de sârmele pentru rufe de la etajul 1, unde ar fi rămas câteva ore, până când a fost văzut de un vecin care a alertat pompierii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici