Un bărbat de 60 de ani a murit într-un incendiu care a avut loc într-o locuinţă din centrul Braşovului

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţă, în urma unui incendiu care a avut loc în locuinţa acestuia, din centrul Braşovului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

74 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 60 de ani a murit într-un incendiu care a avut loc într-o locuinţă din centrul Braşovului

Un bărbat de 60 de ani a murit într-un incendiu de locuinţă izbucnit în centrul Braşovului

Pomperii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, vineri dimineaţă, la un incediu în Centrul Vechi al Braşovului. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de o autoscară şi o autospecială cu apă şi spumă.

În plus, două autospeciale SMURD au intervenit, în condiţiile în care focul ameninţa să se extindă şi la alte imobile din centrul oraşului şi chiar la magazinele de la parterele imobilelor.

”Incediul s-a manifestat cu flăcări violente. A existat riscul extinderii la alte case din zonă, având în vedere că imobilele de pe strada Rebublicii sunt lipite unele de altele. Bărbatul decedat, în vârstă de 60 de ani, a suferit arsuri pe 95% din suprafaţa corpului, iar colegii mei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Urmează acum să stabilim cauza incendiului“, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Şi la ora transmiterii acestei ştiri pompierii lucrează la lichidarea ultimelor focare din incendiu.

Potrivit ISU, o suprafaţă de 25 de metri pătraţi din imobil a fost grav afectată de flăcări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici