Un bărbat din Argeş, găsit mort în propria locuinţă în urma unui incendiu

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea argeşeană Dobreşti a fost găsit mort, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în propria locuinţă, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

162 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş, găsit mort în propria locuinţă în urma unui incendiu

Un bărbat din Argeş, găsit mort în propria locuinţă în urma unui incendiu

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au fost solicitaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să intervină în localitatea Dobreşti, sat Fureşti, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări.

"Colegii mei au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Proprietarul locuinţei, în vârstă de 64 de ani, imobilizat la pat, surprins de incendiu, a fost găsit decedat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii pentru a continua cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici