Un bătrân din Filiaşi se află în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câinele nepotului său

Un bătrân din Filiaşi a ajuns, vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câinele nepotului său. Câinele a atacat şi o altă persoană şi a fost imobilizat de jandarmi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

465 afișări
Imaginea articolului Un bătrân din Filiaşi se află în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câinele nepotului său

Un bătrân din Filiaşi se află în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câinele nepotului său

Potrivit primelor informaţii date publicităţii de Poliţie, câinele fusese lăsat de stăpânul său în grija bunicului din oraşul Filiaşi.

Vineri, câinele ar fi scăpat din lanţul cu care era legat şi l-a atacat pe bătrân.

De asemenea, o altă persoană care a încercat să-l ajute pe bătrân, a fost atacată de câine.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, care a imobilizat animalul.

Potrivit Poliţiei, bătrânul se află în stare gravă şi a fost transportat la spital.

"Am fost sesizaţi printr-un apel pe 112. Este vorba despre un Rottweiler care, în curte, a devenit agresiv şi agitat. Din primele informaţii rezultă că în stare gravă este un bătrân, de 82 ani. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj, Amelia Barbu.

Ulterior, alte două persoane au ajuns la spital. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat că şi o tânără de 23 de ani a ajuns la spital, cu plăgi la nivelul coapsei stângi.

Totodată, un bărbat în vârstă de 49 ani ar fi fost afectat de spray-ul iritant folosit de jandarmi pentru imobilizarea câinelui şi a fost dus şi acesta la spital.

Câinele urmează să fie preluat de serviciul de ecarisaj din Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici